top of page
Pige der holder sig for øjnene og så står der Help Me på hendes hænder

Bliver du holdt udenfor eller drillet?

Mobning er aldrig okay!

Måske skammer du dig over at blive mobbet? Måske føler du at det er din egen skyld at du bliver mobbet? Du skal vide, at det aldrig er din skyld at du bliver mobbet og du skal vide at det ikke er noget at skamme sig over - du er langt fra den eneste der bliver mobbet. 

Desværre har tusinder stået i den samme situation før dig - og de kom videre. De kom videre, fordi de fik hjælp. Første skridt til at du kan få den hjælp er, at du åbner op og fortæller om mobningen - også selvom det gør ondt. Mobning er ikke noget du skal gå med alene.

Nu kan du være, at du tvivler på om du faktisk bliver mobbet. Måske tænker du "bliver jeg faktisk mobbet? Eller overreagerer jeg? Er jeg bare sart? Pylret? Måske lægger jeg selv op til det?" Det vil være helt normalt. 

Uanset om du bliver mobbet eller om du er i tvivl, så skal du tale med nogen om, hvordan du har det. Dit liv kan forandres og kan bliver rigtig godt - også selvom du lige nu er håbløs. 

Hvem kan du tale med? Du kan tale med dine forældre, din lærer, eller måske en studievejleder? Du kan måske også finde hjælp på nettet - fx Børnetelefonen eller Mindhelper

Andet der kan hjælpe dig videre kunne være at skrive det ned, gøre ting, der gør dig glad, øve dig i at stoppe de negative tanker om dig selv og så kunne du møde andre unge - fx. via Headspace eller Ventilen.

Drenge bende
bottom of page